Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zielone pierogi ze szpinakiem"
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 492
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 789
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 492
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 789
Składniki
Ciasto: zagnieć z podanych składników, dolewając wodę. Schłodź w lodówce przez godzinę.
Farsz: połącz biały ser i fetę. Dodaj żółtko i posiekane suszone pomidory. Wymieszaj, dopraw.
Rozwałkuj ciasto, wytnij foremką serca, nakładaj farsz, sklejaj po dwa. Wrzucaj do wrzątku, gotuj ok. 7 minut. Podawaj z szynką i pokrojonymi pomidorkami.Źródło: Chwila dla Ciebie