Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bakaliowiec"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6655
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154832
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6655
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154832
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Składniki
Mąkę wymieszaj z cukrem, przyprawą do pierników. Wsyp wszystkie rozdrobnione bakalie, wlej roztrzepane jajka.
Keksowkę wyłóż papierem, wlej masę, dociśnij. Piecz godzinę w temp. 150°C. Posyp cukrem.
Danuta Piecyk z GoździkowaŹródło: Takie jest życie