Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne ciasto z jabłkami i olejem rzepakowym, proste w wykonaniu.
tortownica śr. 26 cm, robot kuchenny
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6727
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154835
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 472
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6727
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154835
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 472
Składniki
1. Oddzielić białka od żółtek, następnie ubić na sztywną pianę. 2. Stopniowo dodawać cukier. 3. Małymi porcjami dodawać mąkę, olej i proszek do pieczenia i aromat. Dobrze wymieszać. 4. Gotowe ciasto wylać do tortownicy wyłożonej papierem. 5. Obrać jabłka, pokroić w grube plastry, posypać je cynamonem. 6. Jabłka ułożyć na cieście. Piec 45 min. 180 stopni. Gotowe ciasto posypać cukrem pudrem.