Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnia wersja wafla czekoladowego.Smak kokosa połączony z kwaśnym smakiem powidła,pychota:)Często mama robiła te wafelki,gdy byłam dzieciaczkiem ;)
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 15
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 21
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 30
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 100
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 15
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 21
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 30
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 100
Składniki
Mleko zagotować z cukrem,cały czas mieszając,wsypać wiórka,chwilę pogotować,wystudzić.
Utrzeć masło i połączyć z masą kokosową (zmiksować). Posmarować powidłem jedną stronę andruta i nakryć drugim andrutem,odstawić na bok.Zrobić to samo z kolejnymi dwoma andrutami.Połowę masy kokosowej położyć na przygotowanym andrucie.Położyć na masę biszkopty(wcześniej biszkopty naponczować - wodę wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny),resztę masy i przykryć andrutem.
Tak przygotowanego andruta obciążyć czymś cięższym np.deską do krojenia.