Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Babka marmurkowa"
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 176
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 176
Składniki
Masło utrzyj, dodaj żółtka, cukier puder, mleko, aromat. Białka ubij na sztywną pianę, dodaj do ciasta.Wsyp mąkę, proszek, delikatnie wymieszaj.
2/3 ciasta wyłóż do formy, resztę wymieszaj z kakao i dodaj. Piecz 40 minut w 180° C. Czekoladę rozpuść, wylej na ciasto. Zrób lukier, wylej na ciasto.
Czas: około 1 godzinaŹródło: Dobry Tydzień