Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Margarynę utrzyj z cukrem na krem. Miksuj i dodawaj po jednym jajku. Mąkę przesiej z cynamonem, solą i startą skórką, wymieszaj z bakaliami. Połącz z masą jajeczną.
Przełóż ciasto do foremki i piecz 60 minut w 180°C. Zostaw do wystygnięcia w piekarniku przy uchylonych drzwiczkach. Posyp cukrem.Źródło: Naj