Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe składniki, ale placek jest wyborny.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 843
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 129
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9250
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 843
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 129
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9250
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, ugotować i zmielić. Żółtka utrzeć z cukrem, dodawać powoli bułkę tartą i aromat. Na koniec dodać sztywno ubitą pianę z białek, wymieszać, wlać do przygotowanej formy posmarowanej tłuszcze i posypanej bułką tarta, posypać płatkami migdałowymi. Piec w temperaturze 170 stopni około 35 minut. Biszkopt można przekroić na pół i przełożyć dowolną masą lub dżemem.