Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Burgery z czerwonej fasoli z pomidorami"
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 159
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 159
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Składniki
Fasolę zalej zimną woda na noc, ugotuj. Fasolę z puszki dokładnie osącz. Zgnieć ją widelcem. Suszone pomidory i oliwki posiekaj, wrzuć do fasoli. Dodaj ketchup, czarnuszkę, bazylię, sól, pieprz i jajka. Dokładnie wymieszaj. Wilgotną dłonią formuj kotlety, smaż je z każdej strony po 4 minuty na rozgrzanym oleju.
Pomidory z puszki przypraw, zmiksuj, podduś na oleju. Mozzarellę pokrój w plastry, ułóż na bułkach. Na niej ułóż po jednym kotlecie, plastry pomidorów i pastę pomidorową. Udekoruj listkami bazylii. Zapiekaj 10 minut.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień