Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasta z lnem, chia, kokosem, otrębami i bakaliami. Smacznie i bez wyrzutów sumienia.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 93
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 203
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 93
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 203
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Składniki
Z tej porcji wyszło mi 14 ciastek. Wszystkie składniki mieszamy. Masa nie jest zwarta - lekko się kruszy, ale tak ma być. Formujemy kulki i lekko spłaszczamy. Wykładamy na papier do pieczenia i pieczemy w 180 stopniach 16-18 minut. Ciasteczka muszą ostygnąć, a najlepsze są następnego dnia.