Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny w postaci tortu urodzinowego bądź imieninowego oraz jako ciasto na święta lub od tak do pojedzenia. Pyszne!
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 111
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 22
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 111
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 22
Składniki
Upiec/kupić biszkopt.
Budyń przygotować według przepisu i dodać do niego łyżkę cukru. Schłodzić i utrzeć z margaryną.
Na biszkopt nakładać krem budyniowy. Następnie ułożyć herbatniki, na herbatniki masę kajmakową, znowu herbatniki a na herbatniki śmietankę kremówkę, którą najpierw utrzemy z fiksami i cukrem pudrem. Przyozdobić posypką czekoladową.