Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super deserek do kawki.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 762
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 762
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z cukrem i miodem do białości.
Następnie dodać mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i olej. Całość dokładnie wymieszać mikserem.
Wsypać pokrojone jabłka, orzechy i lekko wymieszać łyżką.
Przelać do przygotowanej foremki.
Piec w temperaturze 170 stopni około 40 minut.