Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto jabłkowe"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Składniki
Ciasto: ubij białka. Dodaj żółtka i resztę składników. Upiecz biszkopt. Mus: uduś obrane, starte jabłka. Osłodź, wymieszaj z rozpuszczoną galaretką. Rozłóż na cieście.
Krem: z kisielu, budyniu, mleka ugotuj budyń, osłodź. Zmiksuj z tłuszczami i Śnieżkami w proszku. Połóż na mus. Polej galaretką z jabłkiem.
Porcje:15, Przygot. 120 min, Cena: 2,05 zł, Kalorie: 405Źródło: Bella Relaks