Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik pieczony na spodzie z rogalików z dodatkiem dżemu brzoskwiniowego.
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2195
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 220
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1500
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 39
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2195
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 220
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1500
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 39
Składniki
1. Rogaliki układamy na dnie tortownicy.
2. Twaróg miksujemy z mlekiem, jajkami oraz budyniem. 3. Masę twarogową wykładamy na rogaliki. 4. Pieczemy 40 minut w 180 °C.
5. Po upieczeniu smarujemy dżemem brzoskwiniowym i posypujemy płatkami Migdałowymi. 6. Ciasto chłodzimy 1 godzinę.
7. Gotowe. 8. Smacznego.