Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest pyszne i chyba najłatwiejsze na świecie. U mnie pieczone w gęsiarce. Ciepło włączonego piekarnika roznosi się po mieszkaniu i zapach pieczonych jabłek z cynamonem jest obłędny. Jednym słowem, to ciasto rozgrzewa ciało i duszę.
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 146
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 146
Składniki
Jabłka pokroić w kostkę. Mogą być ze skórką, ale bez gniazd nasiennych. Do jabłek dodać cukier wymieszany z cynamonem, mąkę pszenną wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą, Dodać jajka wcześniej rozbełtane w miseczce oraz bakalie. Wszystko dobrze wymieszać. Całość przełożyć do wysmarowanej tłuszczem formy. Piec ok 60 min w temperaturze 180 stopni. Placek gotowy. Można oprószyć cukrem pudrem, ale bez cukru też jest pyszny. Smacznego.