Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cukinia faszerowana"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 86
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 86
Składniki
Cukinie umyj i przekrój wzdłuż na pół. Z każdej wydrąż miąższ. Pokrój go w kostkę. Do miski wrzuć mięso mielone, ugotowany ryż, miąższ cukinii, pokrojone w kostkę pomidory i posiekaną cebulę. Farsz dokładnie wymieszaj i dopraw.
Wypełnij farszem połówki cukinii. Każdą posyp tartym żółtym serem. Zawiń je w folię aluminiową i piecz w nagrzanym do 180°C piekarniku przez 30 minut. Na ostatnie 5 minut odwiń.Źródło: Takie jest życie