Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cukinie nadziewane mielonym mięsem"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 225
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34842
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 225
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34842
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Składniki
Marchewkę, cebulę, czosnek i pora obierz, pokrój w kostkę. Oliwę rozgrzej na patelni, włóż mięso, podsmaż. Dodaj warzywa i koncentrat pomidorowy, podsmaż.
Wlej wino i pomidory wraz zalewą (pomidory najlepiej zmiksuj). Przypraw tymiankiem i bazylią. Duś 10 minut. Przypraw solą, pieprzem oraz szczyptą cukru.
Cukinie umyj, pokrój na duże kawałki. Każdy wydrąż, pozostawiając cienką warstwę miąższu od spodu. Napełnij przygoto wanym farszem, posyp serem. Piecz 20-25 min w 200°C.
Przepis przysłał Piotr Modelewski z Woli Miedniewskiej.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie