Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 284
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 284
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Cytryny wyszorowac, odkroic czubki i wydrazyc miazsz ze srodka. Bita smietane ubic z cukrem, nastepnie dodac sok z cytryny i jogurt. Zmiksowac wszystko razem. Gotowym kremem napelnic cytryny. Wstawic deser do lodowki na okolo godzine
Do smietany mozna dodac smietan-fix, wtedy krem bedzie sztywniejszy.