Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czerwone gołąbki z kaszą"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 735
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36245
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 406
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 735
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36245
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 406
Składniki
Grzyby mocz w wodzie przez noc. Osącz, zalej wodą, osól, ugotuj. Odcedź, ostudź, pokrój na kawałki.
Kaszę pęczak zalej 2 i pół szklanki wody, osól. Ugotuj na małym ogniu. Cebule i czosnek posiekaj, podsmaż na oleju. Wymieszaj z pęczakiem, grzybami i jajkami, przypraw.
Kapustę obgotuj, podziel na liście. Wytnij nerwy. Ułóż farsz, zwiń. Ułóż w naczyniu wyłożonym liśćmi, podlej wodą. Piecz godzinę w 200°C.
Czas przygotowania 110 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie