Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie deseru zajmuje chwilę, rozpływa się w ustach:)
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 113
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2597
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 155
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 157
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 113
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2597
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 155
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 157
Składniki
Ciastka rozgniatamy przy użyciu wałka lub rozdrabniamy blenderem.
Śmietanę kremówkę ubijamy z odrobiną cukru.
Jabłka podgrzewamy .
Do pucharków wkładamy na zmianę rozdrobnione ciastka, jabłka i bitą śmietanę lub jogurt.Deser posypujemy startą czekoladą.
Rada: Jeżeli nie posiadamy prażonych jabłek,możemy je przygotować w kilkanaście minut.Jabłka obieramy,kroimy w kostkę ,wrzucamy do garnka,podlewamy małą ilością wody,tylko na dno,aby się nie przypaliły.Dodajemy trochę cukru do smaku.Zesmażamy często mieszając.