Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 139
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7460
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 184
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 98
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 202
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 139
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7460
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 184
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 98
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 202
Składniki
Szparagi obierz, odłam twarde końcówki i umyj. Następnie posmaruj oliwą i ułóż na ruszcie. Grilluj ok. 3 minuty z każdej strony.
Gdy lekko ostygną, podziel na mniejsze kawałki i posyp solą oraz pieprzem. Oczyść i pokrój papryki.
W szklaneczce ułóż warstwowo: papryki, szparagi i jogurt. Czynność powtarzaj, aż skończą się . Przed podaniem posyp szczypiorkiem.Źródło: Na żywo