Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Domowy chrzan"
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 152
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 194
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 399
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 152
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 194
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Chrzan obierz, umyj i wrzuć do zimnej wody. Zostaw go na około godzinę – stanie się bardziej jędrny i będzie go łatwiej zetrzeć.
Ucieraj chrzan na najmniejszych oczkach. Potem umieść go na sitku i sparz gorącą wodą.
Dopraw do smaku sokiem z cytryny, solą i cukrem. Wy mieszaj i przełóż do słoika.Źródło: Tele Tydzień