Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Fasolowy kociołek"
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 364
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 92
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 412
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 364
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 92
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 412
Składniki
Czosnek posiekaj, pokrój cukinię oraz seler naciowy, odsącz pomidory (zalewę zachowaj). Na oleju podsmaż czosnek, seler naciowy oraz cukinię. Podlej warzywa zalewą z pomidorów i duś kilka minut.
Włóż pomidory, fasolkę, przyprawy i znów duś chwilę. Dodaj resztę zalewy, ocet balsamiczny, wlej 1/4 szklanki ciepłej wody. Zagotuj i przypraw do smaku.
<strong>Aleksandra Główka z Chorzowa</strong>
Porcje 2 Przygot. 35 min Cena 2,40 zł Kalorie 315 kcalŹródło: Takie jest życie