Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane patisony"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 87
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 110
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 87
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 110
Składniki
Patisony umyj, odetnij górę i pozbaw miąższu. Posól i odstaw do góry nogami (puszcza sok). Mięso i pora przesmaż na maśle na patelni. Połącz sosy, oliwę, harissę i roztrzepane jajko.
Dodaj posiekane suszone pomidory i pokrojoną w kostkę cukinię. Po ostudzeniu wrzuć mięso i usmażonego pora. Nadzieniem wypełnij wydrążone i odsączone patisony, dopraw ziołami i zapiekaj 45 minut w temperaturze 180 stopni C.
• 50 minut • dla 4 osób • cena 24 złŹródło: Show