Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grillowane warzywa"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 610
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 44
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 935
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 610
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 44
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 935
Składniki
Bakłażan i cukinię pokrój w długie plastry, a paprykę i seler na kawałki. Na tacce aluminiowej ułóż wszystkie warzywa i wstaw do nagrzanego piekarnika.
Piecz z funkcją grill przez 10 minut, w temperaturze 180°C. Danie posyp oregano. Podawaj na ciepło z chrupiącym pieczywem.Źródło: Na żywo