Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Groch z kapustą i grzybami"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 338
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 209
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34344
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 165
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 338
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 209
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34344
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 165
Składniki
Grzyby namocz na noc, drobno pokrój. Kapustę pokrój, zalej wywarem z grzybów, dolej trochę wody, włóż grzyby i ugotuj (około 30 minut). Oddzielnie ugotuj groch. Cebulę pokrój i zrumień na oleju.
Kapustę odparuj. Włóż groch, cebulę z tłuszczem i wymieszaj. Jeśli jest za gęsta, dolej trochę sosu z gotowania kapusty. Przypraw solą, pieprzem, kminkiem i majerankiem. Danie możesz przygotować 2-3 dni przed kolacją.Źródło: Dobry Tydzień