Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gruszkowy kokosowiec"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 772
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1817
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 241
Polecam.
Odsłon: 297
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 772
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1817
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 241
Polecam.
Odsłon: 297
Składniki
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>
zagnieć. Ciasto podziel na pół, schłodź. Gruszki obierz, pokrój w kostkę, skrop sokiem z cytryny, odstaw na godzinę. Masa: wiórki kokosowe, śmietanę i cukier zagotuj, ostudź. Białka ubij, zmiksuj z masą. Jedno ciasto zetrzyj do blachy (25 na 40 cm). Wlej połowę masy, rozłóż gruszki. Zalej resztą masy, zetrzyj ciasto. Piecz ok. 40 minut w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie