Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz ciecierzycowy"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
Ciecierzycę mocz 12 godzin, ugotuj. Osącz. Fasolkę ugotuj na półtwardo. Czosnek posiekaj, cebulę pokrój w kostkę. Cukinię pokrój w półplasterki. Olej rozgrzej w rondlu, zeszklij cebulę z czosnkiem. Dodaj cukinię, fasolkę i ciecierzycę, smaż 5 minut. Wlej bulion, dodaj pokrojone pomidory, duś 10 minut. Przypraw do smaku.Źródło: Chwila dla Ciebie