Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajka faszerowane po 2 roku"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 48
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 48
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Składniki
Umyj jajka w gorącej wodzie, ugotuj je, a potem obierz. Gdy ostygną, przetnij je na połówki i wyjmij żółtka.
Żółtka dokładnie rozetrzyj z jogurtem naturalnym i majonezem. Drobno posiekaj wędlinę, ogórek i połowę koperku. Dodaj do masy z żółtek i dokładnie wymieszaj.
Powstałą masą faszeruj białka. Na koniec posiekaj pozostałą część koperku i posyp nim jajka.
Gotowe jajka faszerowane serwuj maluchowi na liściach sałaty. Przekąskę podawaj razem z pieczywem.Źródło: Mam dziecko