Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jarskie krokiety"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 80
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3319
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 80
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3319
Składniki
Ziemniaki wymieszaj z opłukaną fasolą oraz twarogiem. Zmiksuj za pomocą blendera.
Wbij 2 jajka, dodaj mąkę ziemniaczaną oraz pół szklanki bułki tartej. Całość dokładnie wymieszaj z solą, pieprzem i łagodną papryką.
Masę zagnieć, po czym uformuj podłużne krokiety.
Obtocz je w roztrzepanym jajku i reszcie bułki tartej, a następnie usmaż na złoto.
50 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 330
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Super TV