Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kapusta z grochem"
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7980
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7980
Składniki
Groch zalej wrzątkiem i mocz przez 3 godz. Następnie wlej zimną wodę i gotuj na małym ogniu, aż ziarna będą miękkie.
Odsączoną kapustę posiekaj, zalej wodą i gotuj do miękkości około 30 minut. Potem ją odciśnij.
Boczek pokrój w kosteczkę i podsmaż na patelni. Kapustę wymieszaj z grochem, cebulą, solą, pieprzem oraz cukrem.Źródło: Na żywo