Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapusta z paprykami i selerem"
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 20
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23109
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 417
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 240
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 166
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 20
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23109
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 417
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 240
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 166
Składniki
Kapustę oczyść, pokrój na drobne kawałki. Papryki oczyść, pokrój w kostkę. Cebulę obierz, posiekaj. Por oczyść, pokrój w krążki. Natkę pietruszki i selera posiekaj. Korzeń selera i pietruszki obierz, pokrój w drobną kostkę. Wszystkie warzywa wrzuć do dużego garnka.
Wlej 2 szklanki wody. Skrop maggi, oprósz pieprzem, dodaj umyte listki bazylii. Gotuj na małym ogniu pod przykryciem do miękkości warzyw. Pod koniec dodaj koncentrat pomidorowy, wymieszaj. Przypraw do smaku. Udekoruj bazylią.Źródło: Chwila dla Ciebie