Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Karkówka z leczo pomidorowym"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 301
Polecam.
Odsłon: 769
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36314
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 429
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 301
Polecam.
Odsłon: 769
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36314
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 429
Składniki
Karkówkę pokrój w paski, posyp paprykami, cayenne i solą, odstaw.
Marchewki pokrój w kostkę, cebulę w piórka, pieczarki w paski. Z pomidorów ściągnij skórkę i drobno je pokrój. Czosnek posiekaj.
Mięso podsmaż na oleju 10 min, przełóż do garnka. Na tym samym oleju przesmaż cebulę, czosnek i pieczarki, włóż do mięsa. Dodaj też marchewkę, pomidory, koncentrat, ocet, śmietanę. Duś 30 minut. Wsyp imbir, duś ok. 20 min. Gotowe danie posyp szczypiorkiem.
Czas przygotowania 70 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,90 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie