Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karmelowa babka"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 163
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9274
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 163
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9274
Składniki
Żelatynę rozpuść. Śmietanę ubij ze śmietanfixem. Ser zmiksuj z cukrem, połącz ze śmietaną, podziel na 2 części. Do jednej dodaj kakao i połowę żelatyny – zmiksuj, rozłóż do 4 szklaneczek (do 1/2 wysokości).
W środek każdej wepchnij kieliszek. Odstaw na godzinę do lodówki. Do kieliszków wlej wrzątek i delikatnie je wyjmij. Masą toffi napełnij wgłębienia po kieliszkach.
Do pozostałego sera dodaj ekstrakt wanilii i resztę żelatyny – zmiksuj, dołóż do szklaneczek. Schłodź 2 godz. Potem zanurz szklaneczki we wrzątku i wyjmij paschy. Polej polewą, posyp orzechami.Źródło: Chwila dla Ciebie