Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Karp faszerowany pieczarkami"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 68
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 138
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 57
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 68
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 138
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 57
Składniki
Karpia spraw, pokrój w dzwonka, oprósz solą i piep rzem. Jajka roztrzep. Dzwonka panieruj w jajkach i bułce tartej. Usmaż na oleju. Osącz.
Pieczarki obierz, posiekaj. Smaż na oleju, aż odparują. Wymieszaj z posiekanym koperkiem, przypraw. Dzwonka ułóż na półmisku, w każdy włóż porcję pieczarek.
Przepis przysłała Małgorzata Góralska z Jabłonowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie