Do góry

Desery Przepis na:

Karp faszerowany pieczarkami

Karp faszerowany pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2250 Ocena: 19065

Dodano:

Odsłon: 1

Sprawdzony przepis na "Karp faszerowany pieczarkami"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Karpia spraw, pokrój w dzwonka, oprósz solą i piep rzem. Jajka roztrzep. Dzwonka panieruj w jajkach i bułce tartej. Usmaż na oleju. Osącz.

  2. Pieczarki obierz, posiekaj. Smaż na oleju, aż odparują. Wymieszaj z posiekanym koperkiem, przypraw. Dzwonka ułóż na półmisku, w każdy włóż porcję pieczarek.

  3. Przepis przysłała Małgorzata Góralska z Jabłonowa.

    Źródło: Chwila dla Ciebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń