Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karp w śmietanie"
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 883
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 311
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 295
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 883
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 311
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 295
Składniki
Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę, zeszklij na patelni na oleju. Kawałki karpia umyj, osusz, oprósz ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Ułóż na patelni na cebuli. Kiedy ryba będzie już usmażona (zmieni kolor na biały), zalej śmietaną, duś na małym ogniu, aż odparuje. Sos przypraw solą, pieprzem i ew. ulubionymi ziołami.
Przepis przysłała Katarzyna Madej-Stasiak z Łodzi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie