Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety gryczane"
Smak wiosny!
Odsłon: 684
Polecam.
Odsłon: 255
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Smak wiosny!
Odsłon: 684
Polecam.
Odsłon: 255
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Składniki
Pietruszkę zetrzyj na tarce. W garnku rozgrzej 2 łyżki oleju, dodaj czosnek i przyprawy, kaszę i zamieszaj. Smaż kilka minut.
Zalej 3 szklankami wody i gotuj pod przykryciem do miękkości. Ostudź, dopraw do smaku, następnie wymieszaj z jajkiem.
Formuj kotlety, usmaż jeden na próbę i jeśli się rozpada, dodaj mąki. Panieruj w mące i smaż na złoto z obu stron.Źródło: Takie jest życie