Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety ryżowe"
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 17
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 33
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 286
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 17
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 33
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 286
Składniki
Ugotuj ryż, marchewkę oraz pietruszkę. Ostudź. Warzywa zetrzyj na tarce, wsyp do odsączonego ryżu. Dodaj starty żółty ser, posiekany koperek, 2 łyżki bułki tartej, jajka. Przypraw masę do smaku.
Uformuj zgrabne kotleciki. Obtocz je w bułce tartej. Smaż na rumiano na gorącym oleju. Podaj z sosem koperkowym.
Porcje 6 60 min Cena 1,60 zł Kalorie 265 kcal
Izabela Siwulska z Jasienicy Rosielnej</strong>Źródło: Takie jest życie