Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwsze ciasto jakie nauczyłam się piec. Zawsze wychodzi!.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 258
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 80
...ale pyszny.
Odsłon: 348
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 258
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 80
...ale pyszny.
Odsłon: 348
Składniki
Margaryna+mąka+proszek+żółtka+ 1/4 szkl.cukru
Mieszamy rączkami wyrabiając kruszonkę. Dzielimy ją na 3 części.
1 część kładziemy na blahchę - na nią owoce.
2 część mieszamy z kako - kładziemy na owoce.
Ubijamy białka wsypując powoli szklankę cukru - pianę wykładamy na część 2.
3 częścią kruszonki posypujemy białka.
Pieczemy w 180 st. C.około 40min. Z białek powinna powstać beza.
Smacznego!