Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś w sosie koperkowym po 3. roku"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Składniki
Starannie oczyszczone filety posól, namocz w mleku, obtocz w bułce tartej, a następnie usmaż na złoty kolor. Usmażone filety ułóż w żaroodpornym naczyniu i zapiecz z masłem.
Marchew, pietruszkę oraz różyczki brokułów umyj, obierz, opłucz i pokrój na małe kawałki.
Warzywa ugotuj w około 200 ml wody, zmiksuj, dodaj śmietanę, posiekany koperek i przypraw sos do smaku.
Polej sosem upieczonego łososia.Źródło: Mam dziecko