Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Marcepanowe kuleczki z amaretto"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 908
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 221
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 908
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 221
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Składniki
Mąkę migdałową, cukier puder, kilka kropli aromatu migdałowego i likier amaretto dokładnie wymieszaj (masa powinna być jednolita).
Z masy uformuj w dłoniach małe kuleczki, każdą możesz włożyć do papierowej foremki.
Włóż na 30 minut do lodówki, by masa migdałowa się związała. Posyp cukrem pudrem.Źródło: Chwila dla Ciebie