Do góry

Desery Przepis na:

Mazurek na spodzie z andruta

Mazurek na spodzie z andruta

Autor:

Przepisów i artykułów: 249 Ocena: 2122

Dodano:

Odsłon: 1

Przepis wart wypróbowania: "Mazurek na spodzie z andruta"

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Białka ubij na sztywno ze szczyptą soli. Następnie stopniowo dodawaj cukier puder oraz mąkę ziemniaczaną. Na koniec wmieszaj bakalie. Masę wyłóż na andruta, rozprowadź równomiernie.

  2. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 150°C na 15 minut, a następnie zmniejsz temperaturę do 120°C i piecz przez 60 minut.

  3. Czas przygotowania: 90 minut. Poziom: łatwy.

    Źródło: TV14

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń