Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowo-bakaliowy smak z nutką cytrynową, jednym słowem pychota
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 305
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 276
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 305
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 276
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Składniki
Na spód tortownicy ułożyć biszkopty, bakalie pokroić podzielić na 3 części, 1 galaretkę wymieszać z 1 łyżeczką żelatyny i rozpuścić w 300 ml gorącej wody. Do 1 serka dodać 1 łyżkę kakao i 1 saszetkę czekolady, wymieszać i dodać tężejącą galaretkę i bakalie, wyłożyć na biszkopty, dać do lodówki
Mleko skondensowane ubić, dodać 2 łyżki kremu, 1 łyżkę kakao i saszetkę czekolady i tężejącą galaretkę, wymieszać, dodać bakalie, wyłożyć na pierwszą warstwę.
Trzecia warstwa taka sama jak pierwsza. Do dekoracji-śmietankę ubić dodać krem czekoladowy udekorować dekoratorem, można posypać czekoladą i smacznego.