Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Miętowe koszyczki z serem i bitą śmietaną"
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2300
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 65
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 110
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2300
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 65
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 110
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 66
Składniki
Płaty lasagne lekko podgotuj w osolonym wrzątku. Odcedzone pokrój na kwadraty.
W garnku rozgrzej olej. W metalowej natłuszczonej chochli rozłóż płat. Dociśnij go tak, by nadać mu kształt koszyczka.
Zanurz chochlę z makaronem, przytrzymując go łyżką. Kiedy się porządnie zarumieni, umieść go na papierowym ręczniku.
Śmietanę ubij z cukrem pudrem i śmietan-fiksem. Połącz z serem, likierem oraz posiekaną miętą.
Nałóż mus do koszyczków. Podawaj schłodzone.Źródło: Telemax