Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Morszczuk w muszlach - po 10. miesiącu"
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1036
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1036
Składniki
Ugotuj makaron, odcedź, przelej zimną wodą. Marchew umyj, obierz i zetrzyj na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Filet umyj, posyp ziołami, odstaw na 20 minut. Przygotuj kilka kawałków folii aluminiowej. Na każdym ułóż porcję muszelek, startej marchewki oraz ryby. Całość polej oliwą.
Folię szczelnie zawiń, tak by powstały paczuszki. Piecz je przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180oC. Rybę w muszelkach podawaj na ciepło, posypaną natką pietruszki.Źródło: Mam dziecko