Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis można dowolnie modyfikować , jednak w tej postaci muffinki smakują najlepiej.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Składniki
Do miski wsypać mąkę , cukier oraz proszek do pieczenia. Następnie wbić jajka i wlać jogurt truskawkowy oraz olej. Wszystkie składniki miksować aż powstanie gęsta i puszysta masa.
Foremki do muffinek wysmarować margaryną. Wykładać pół łyżki masy do foremki. Następnie włożyć połowę jednej truskawki i przykryć drugą połową łyżki. Muffinki piec około 20 minut w 180 stopniach.