Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mus w pucharku z pomarańczy"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 35
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11230
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 273
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 35
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11230
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 273
Składniki
Czekoladę stop. Żółtka utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym. Czekoladę wymieszaj z masłem, przestudź, połącz z masą żółtkową. Żelatynę namocz, rozpuść, podgrzewając.
Pomarańcze sparz, zetnij wierzchy, wyjmij miąższ, pokrój go. Śmietanę ubij, połącz z żela- tyną i masą czekoladową. Dodaj likier i kawałeczki pomarańczy, wymieszaj. Przełóż do wydrążonych pomarańczy. Deser schładzaj 3 godziny.Źródło: Naj