Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 602
Polecam.
Odsłon: 559
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 55
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 52
...ale pyszny.
Odsłon: 602
Polecam.
Odsłon: 559
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 55
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 52
Składniki
Wymieszać wszystkie składniki w mikserze na jednolite ciasto bez grudek. Ciasto jest bardzo lejące, ale tak powinno być i nie ma się czego bać. Smażyć na złoty kolor po obu stronach na małym ogniu na sprawdzonej, delikatnie natłuszczonej (np. olejem Canola) patelni, do której nie przywiera ciasto naleśnikowe.