Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Orzechowe markizy"
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
ciasta wyrób, schłodź, rozwałkuj, wykrój kółka, piecz 20 minut. kremu wymieszaj, rozwałkuj i wykrawaj kółka. Sklej je marmoladą z ciasteczkami.
Utrzyj białka, cukier puder i sok z cytryny. Lukrem polej ciastka i udekoruj orzechami.
CZAS: około 35 minutŹródło: Dobry Tydzień