Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Orzechowy miodownik"
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6941
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6941
Składniki
Margarynę stop z miodem. Dodaj ubite jajka i resztę składników. Upiecz 3 placki. Karmel orzechowy: orzechy upraż na miodzie i maśle. Krem: ugotuj budyń, zmiksuj z masłem. Ciasto posmaruj karmelem orzechowym, nakryj drugim plackiem, posmaruj kremem i resztą karmelu. Nakryj trzecim plackiem. Posmaruj gotowym karmelem.
<strong>Justyna Golarz z Dąbrowy</strong>Źródło: Takie jest życie