Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Owocowe gołąbki"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Składniki
Liście kapusty przelej wrzątkiem.
Świeże owoce pokrój na kawałki. Wymieszaj z suszonymi i ugotowanym wcześniej ryżem.
Zalej sosem z miodu i limonki doprawionym solą, pieprzem oraz bazylią.
Zawiń farsz w liście kapusty i usmaż je na maśle. Dolej wodę i śmietanę.
Przełóż całość do natłuszczonego naczynia żaroodpornego, obłóż kawałkami pomarańczy i zapiecz.
Jadwiga Smolińska z KoronowaŹródło: Super TV